Ett kärt besök.


I dag har vi haft ett kärt besök, vi var och hämtade mamma på fm.
Varmrökt lax, kokt pot och kall sås bjöd vi henne på och det var uppskattat.
Hon tyckte det var så gott, och trevligt att vara med nära och kära. Hon har det ju så bra på "hemmet" men hur det än är så är det kul att vara med sin fam.
 
Våra barn och barnbarn kom förbi på eftermiddagen en stund och fikade med tårta och tillbehör.
Och lite glass är ju alltid gott.
 

Mamma hängde med hela dagen, full fart har det varit så vi skjutsade hem en trött mor vid sju tiden där personalen tog hand om henne så hon kände sig välkommen hem.
Jag tycker hon är duktig hon är ju i alla fall 93 år, det är klart det kan röra i hop sig för henne ibland när man är många men det är ju förklarligt tycker jag.
 

Ha en skön kväll. Kram.
 

Kommentarer:

1 Mita:

Ja nog såg det gott ut,och din mamma ser verkligen pigg och alert ut på bilden. Svårt att tro att hon är 93 år.Men så roligt att hon orkar med att komma ut en sväng, det piggar alltid upp även om tröttheten kommer sen.
Så prydligt barnen sitter där i soffan,glass brukar kunna ha den förmågan..**..
Kram o god fortsättning♥

Svar: Ja inte är det lätt att få 4 st att sitta stilla så länge men som du säger glass är ju bra, och gott. Det är så kul att mamma kan var med, även om hon blir trött så är hon " pigg" för att vara så gammal. Jag fick förfrågan av hemtjänsten om att jobba i kväll o i morron kväll, vi har inget för oss så jag ska snart i väg. Kul att göra något för dom gamla. Ha en bra kväll. Kram.
Birgitta Jacobsson

2 Ghugge:

Underbart, vilken duktig mamma och så fina barnbarn! Förstår att ni haft det trevligt! KRAM

Svar: Ja så kul så länge hon kan vara med, inte är det lätt att fånga alla fyra på en gång men som du ser så är glass alltid populärt. Kram.
Birgitta Jacobsson

3 TantGlad:

Så trevligt ni har haft det. Tycker din mamma är pigg för sin ålder. Visst är det mysigt då dom får hänga med. Skönt och. bra hon trivs där hon bor.
Ha nu en jätteskön fortsatt helg fina du.
Jag undertecknar TantGlad. Ibland så här jag gjort fel då jag skickar i väg kommentaren som anonym haha. Ja ibland blire 10 lika kommentarer åxo......känns det som.

Kraaaam.

Svar: Visst är hon pigg för att vara så gammal, men jag märker ju att det inte är som förr och det skulle ju vara konstigt. Ja det gör inget om det kommer fler kommentarer eller fel namn, jag är glad ändå, ha ha. Bara kul när dom kommer. ha en skön söndag. Kram.
Birgitta Jacobsson

4 Pernilla Åhlin:

Härligt att få ha orken med så att man kan vara med en hel dag. Det orkar inte min mamma. Hon är bara 83 men orkar inte surret. Däremot klara hon sig själv ännu. Städar, handlar, och bakar.
/P

Svar: Ja det var bra gjort av henne, men så skönt att din mamma klarar sig så bra själv i alla fall. Det är ju också värt mycket att kunna. Kram.
Birgitta Jacobsson

5 Ditte:

Vad roligt att din mamma orkade komma och så mysigt för er alla.
Härliga foton på barnbarnen! Och de håller en pigg...
Kramar!

Svar: Visst är det hålligång och som du säger det håller en pigg, kul att mamma kunde vara med hela dagen. Kram.
Birgitta Jacobsson

6 Eva`s blogg:

god förmiddag vännen ...ja här är alltid långpass på helgen 11.15 till 21.00 snart iväg hoppas din dag blir bra allafall ta mandom dig kramen

Svar: Det är långa pass ni har, hoppas din dag varit bra också. Kram.
Birgitta Jacobsson

7 Annika:

Vilka fina barnbarn du har och även din mamma som ser så pigg ut. Ha nu en god fortsättning.
Kramen

Svar: Ja det var inte dåligt att få dom att sitta så på parad, men glass går alltid hem, ha ha. Kul att få alla fyra på samma bild och roligt att mamma kan vara med. Ha en god fortsättning du med. Kram.
Birgitta Jacobsson

Kommentera här: