Sol och värme

Vi har det bra, varmt och skönt 20/25 grader aldeles lagom. Ungefär samma temperatur 20/21  både i havet och poolen där vi varit och badat. Det går stora vågor så det vill till att ta det försiktigt. Vi har varit i maspalomasas en sväng i dag och tittat i affärerna där.
En härlig strandpromenad har vi 50 meter nedanför där vi bor, där brukar vi gå på morron det är skönast då. Det blir väldigt varmt på ef. Lägenhetshotell bor vi på och ska få ett annat på onsdag, kan ju bli så när det är ospecificerat boende. Det blir spännande att se vart vi kommer då. Livet är fullt av utmaningar. Ha en skön dag och kram från San augustin.

Kommentarer:

1 Anonym:

Åh va du frestas Gittan ❤ låter som ni har det riktigt skönt ❤ va rädd om dig kramen

Evas blogh

Svar: Det är skönt här men väldigt blåsigt i dag. Kram.☺
Birgitta Jacobsson

2 Dessan:

Men så skönt för er:) Njut ordentligt . Kram

Svar: Ja här är det skönt men i dag är det väldigt blåsigt. Kram. ☺
Birgitta Jacobsson

3 Ditte:

Vad skönt det låter! Och det är så fint att gå längs havet till Maspalomas, om det inte är sandstorm förstås.
Spännande att se var ni hamnar i morgon...
Ha det fortsatt bra!
Kram!

Svar: Ja den strandpromenaden är fin och när det stormade så kom det upp en del sand. Vi kom till playa de ingles är ju inte så långt, bor på ett lägenhetshotell ligger lite mer i stan. Kul att se det också. Kram.
Birgitta Jacobsson

4 Mita:

Trist med blåsten, men det är ju tur att det inte är isande kalla vindar. Ni verkar ändå ha det skönt och gott. Fortsätt njut nu för oss också här i den kalla nord..**..
Kramar♥

Svar: Det är bättre väder i dag, riktigt varmt. Ja ni har kallt förstår jag. Kram.
Birgitta Jacobsson

5 Pernilla:

Nu blev jag riktigt avundsjuk. Så skönt det skulle varit att vara där his er.
/P

Svar: Det var skönt, i går när vi åkte hem regnade det och blev kallare. så vi var där i rätt tid. Men ändå skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Kram.
Birgitta Jacobsson

6 ninnie:

Härligt att du har det fint Gittan. Lite kul med ospecificerat boende ändå, som du skriver, en utmaning. Ha det fint i värmen...

Svar: Ja det var det. Första stället var en lägenhet, helt ok och vi fick flytta efter 4 dagar. Det visste vi ju om. Det andra var också bra, bättre kanske. I går när vi åkte hem regnade det och blev kallare. Såg nu att det snöar där, stackars dom som frös när det var 20 grader varmt. Ha ha. Ha en skön dag. Kram.
Birgitta Jacobsson

7 Millans Värld:

Det låter jättehärligt, varmt och gott, sol och bad och så en härlig promenad.
Kram

Svar: Ja det har varit härligt, men visst är det skönt att komma hem. Kram.
Birgitta Jacobsson

Kommentera här: