Två krutgummor.

 

Visst är det härligt med våren, äppleblommor, körsbärsblommor, vitsippor. Allt kommer på en gång så nu är det bara att njuta varje minut av det här härliga. Jag tog in lite i går och det är ju finast där det står men kunde inte låta bli.
 
Jag har också varit och hälsat på mamma och svärmor, det är två tuffingar det.
Mamma fick lunginflamation förra veckan, så när personalen ringde och sa att hon hade feber och inte orkade gå upp så trodde jag att hon aldrig skulle komma igen, hon är ju i alla fall 93 år.
Men hon har repat sig, fått penicilin och är piggare. Hon är uppe och går, är med vid mat och samkväm. Vi var till och med ute och gick en sväng så jag körde henne i rullstolen.
 
Svärmor var inne på sjukhuset samtidigt för hjärtinfarkt, men kom hem för ett par dagar sedan. 
Jag stannade och hälsade på henne när jag var där, henne möter jag ute på trappan där hon höll på att plantera blommor att sätta på trappan !
Vi gick in till henne och fikade med hennes hembakade kakor som hon gjort. Hon är "bara" 91
Det kallar jag för krutgummor det.
 
Vi har ju lite att brås på min gubbe och jag.
 
Jag har ett erbjudande på den fotkuren som jag har lämnat lite prover på.
  
 
 
Och dom här är inte bara bra till fötterna utan även bra till mycket annat.
Gelly är bra till både solsveda och att smörja på insektsbett.
Heat Lotion är ju min favorit som jag andvänder mycket i företaget, jättebra att smörja på nacke, axlar och där man känner sig stel och öm. ( bra efter trädgårdsarbetet ) 
Propolis är en creme som är bra till allt torrt, händer, fötter, torra fläckar, ja till torr hud på hela kroppen.
630:- för hela paketet + att du får en aloe lips gratis.
Recept på en underbar fotkur följer varje beställning. Erbjudandet gäller hela maj.
Jag har lagt in en länk här bredvid så du kan gå in och titta på produkterna, om du vill beställa så skicka gärna mail till mig birgitta@wellcarevastervik.se
 
I går hämtade vi dom minsta på dagis och det var uppskattat, vi åkte till en restaurang och åt bara för att det var en vanlig onsdag. Vi var kvar och nattade dom, jag läste och sjöng. Det finns väl ingen bättre avslutning på dagen än att ligga bredvid och känna dom små armarna krama om en. Det kallar jag vardagslyx.
 
Efter en hel del hemtjänstjobb, varuleveranser, massage och annat så ska det bli skönt med en slapparkväll framför tvn.
 
Jag önskar alla en skön valborg och första maj, vi hörs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotorunda

 
 

Jag har varit på en fotorunda i dag, och vad hittade jag tror du. Jo maskrosor inget annat som jag tyckte var något att visa, men dom är ju också fina tycker jag.
 
Konstigt att dom är så fina, det kan vara hur visset och torrt som helst omkring dom, men dom överlever.
Det vet man ju när man har dom i sin gräsmatta, och där är dom inte så välkomna.
 
I dag har vi varit och hälsat på hos barn och barnbarn, vi har ju lyxen att ha dom så nära så det tar inga tider att åka dit.
 
Jag har lagt in en länk här bredvid till forever, gå in på den och kika lite och är det något du vill beställa så går det bra att skicka mail till mig. birgitta@wellcarevastervik.se Jag skickar varorna till dig mot porto kostnad.
 
Tack och hej.
 
 
 

En massa steg.

 

Den här vyn vaknar vi upp till varje morgon, utsikten från vårt sovrum i stan. Nu är det ju inte så här fint väder varje dag naturligtvis, men det var en dag nu i veckan som det såg ut så här.
Våren är nog på väg i alla fall.
 
Den här lilla tjejen har varit hos oss hela dagen och piggat upp oss. Min gubbe har dragit ut en tand så han behöver att piggas upp, oj så ont han har.
 

En riktig tur att farmor har fått hjälp med matlagningen, hur skulle det gått annars ?
 

Liten tur med dockvagnen blev det också.
 

Lyckan  är ju total när man får måla med tuschpennor. Och mamor fick en massa som hon rullat i hop och kom och gav mig, och det tackade jag ju för.  
 

En mysig dag har vi haft och tänk så härligt det är att ha en i taget och vad man hinner med dom då.
 
Efter middag med kokt torsk, potatis, ägg och persiljesås som åts med god aptit  så gick jag hem med henne.
Vi har haft en kul dag, inte tyst nån gång. Hon pratar hela tiden och det är ju bara kul. Är man två och ett halvt år så lär man sig ju saker hela tiden och då måste man fråga, och vi vuxna är det ju som ska lära dom det.  
 

Även promenad har jag gjort i dag, började morron med hälsans stig när bara jag och en och annan hundägare var ute. Och tänk en guldmedalj, de du.
 
Ha en skön lördagskväll.