semester 😊

Skickar en hälsning från Gran Canaria och Puerto Rico. Utsikten från hotellet kan vi inte klaga på.
Vädret är toppen, varmt och skönt och så härligt med bad där vi tillbringar en hel del tid. Känns som det är bra för mig (som har lite svårt att koppla av) att komma iväg lite. Men har liiiite jobb med mig och planerar en del till min mingelkväll den 24 nov men det är så kul att jobba med forever så det känns bara bra.
Ha det gott.

Kommentarer:

1 Millans Värld:

Å så härligt ni har det, underbart foto.
Fortsätt njut av ledighet och semester.

Varm Kram

Svar: Ja det är fint här, skönt med lite värme. Stor kram tillbaka.
Birgitta Jacobsson

2 Ezter:

Njut!

Svar: Tack vi njuter för fullt.
Birgitta Jacobsson

3 Znogge:

Så härligt med sol, värme och bad! Annat än gråa november det! Njut :D


Svar: Ja det är skönt att ladda batterierna med sol och vila.
Birgitta Jacobsson

4 Eva`s blogg:

mys på min vän kram till er <3

Svar: Vi har haft det bra, varmt och skönt men åker hem.i morron bitti. Planet går vid halv nio. Borta bra men hemma bäst. Stor kram.till er.
Birgitta Jacobsson

5 Ditte:

Så skönt ni har det! Det ser behagligt ut på alla sätt!Och perfekt att komma bort nu denna mörka tid. Lite jobb med dig gör ju inte så mycket....
Skulle nog inte känna igen mig här i Puerto Rico nu. Var ju här redan i börhan av 1970 talet och då blev det fler resor hit tillsammans med min mamma. Då fanns två eller tre hotell.
Ha det fortsatt bra!
Stor kram!

Svar: Det finns ju några till nu...vi känner inte igen allt och det är ändå bara ett år sen vi var här. Det byggs mycket här. Men i morron åker vi hem.till kalla sverige igen och det är skönt när man kommer in i det vanliga. Kram.
Birgitta Jacobsson

6 Pernilla:

Oj, så skönt!
Vi har varit där för flera hundra år sen. Jättemysig by, va det då i alla fall. Älskade den fiskeby som ligger .....(söder?) om PR. Ha det gott och njut!
/P

Svar: Ja det är ett mysigt ställe och vi hade det bra med mycket sol och värme. Det var porto de mogan ni var och där är det också så fint. Vi gick mycket det är ju väldigt högt där så vi har fått motion och härligt att sätta sig och ta en kall öl på nåt fint ställe. Kram.
Birgitta Jacobsson

7 Eva`s blogg:

Tack sötnos...ja jag sitter här ensam maken jobbar extra i natt men sen har vi helgen :) ha nu en fin kväll med maken stor kram <3

Svar: Ni får ta igen det sen då. Jag är så trött har ju haft min mingelkväll och det tar på krafterna, ha ha. Några kunder på simhallen i ef så nu är jag trött. Men det gick jättebra. Blir snart sängen här. Stor Kram.
Birgitta Jacobsson

8 Veiken:

Värme och semester är aldrig fel. Härliga Puerto Rico. Det är några år sedan vi var där nu. Njut och ha det skönt! Kram

Svar: Vi har haft det härligt, mycket sol och bad. Visst är det skönt med avkoppling det behövs ibland. Har varit hemma en vecka nu och borta bra men hemma bäst. Kram.
Birgitta Jacobsson

Kommentera här: