Ny design

Nu mina vänner ska ni få hjälpa mig, jag har bytt design och jag vill gärna veta vad ni tycker. Gå in på gittanstankar.blogg.se och skriv en kommentar vad ni tycker på en skala 1 till 10, ett är sämst och tio är bäst. Tack.

En andvändbar sak.

 
 
 
Den här har inte varit så torr i sommar, inte en enda gång faktiskt. Till och med jag som är den positivaste av dom positiva börjar att tröttna på regnet och denna konstiga sommar.
Ena dagen 8 grader så man håller på att frysa näsan av sig, och nu på eftermiddagen kommer helt plötsligt solen fram och det blir 24 grader, varmt och kvavt....
 
Vad är detta, man kan börja undra. Sommar är väl något som gör att man kan bada, sola,vara ute i linne och shorts har jag för mig, rätta mig om jag har fel.
 

Det här är i alla fall en av våra fina svanar som bor i hop med oss och jag tror att dom har fått smått, tyckte jag såg dom här om dagen och dom har ju barnen under sina vingar innan dom kan simma ordentligt när dom är ute och letar mat.
 
Vi har ju också det egentligen, inte i ordets rätta bemärkelse kanske men vi beskyddar våra barn och hjälper dom innan dom klarar sig själva.
 
 
Ett boktips till er så här en söndagseftermiddag när vädret är lite hit och dit, en jättebra bok som jag rekommenderar varmt. Det handlar om en kvinna som får en sjukdom som ingen känner till, hon kommer i koma och hon hör och känner allt men kan inte göra sig hörd, kan inte se eller röra sig. Hon kom tillbaka till livet och har skrivit boken, en väldigt stark berättelse.
En sträckläsningsbok vill jag lova en sån som man inte lägger ifrån sig förrän den är utläst.
 
Vill önska er alla en härlig eftermiddag och kväll härifrån Lusthusholmen. /  Gittan.
 
 
 
 
 
 
 

Ett 93 års kalas.

 
 
Här har det kalasats ska jag säga i eftermiddag ett litet nätt gäng på 22 st mamma har två barn, fem barnbarn, tio barnbarnsbarn och bara två som inte kunde komma. Det var kul att vi kunde ses och så kul för mamma att träffa alla. Hon och en av personalen hade dukat i samlingsalen där all fick plats och med ålderns rätt så hade hon lite svårt att veta vem alla var.
Vi fikade och småbarnen spelade och målade, en förutseende mormor/farmor hade köpt spel och målarblock.
 
Nu blir det en lugn kväll framför tvn här på ön, kanske tar fem minuter i soffan, vem vet.
 
 
Det här har vi fikat på i eftermiddag, så kul att kunna göra det för sin älskade mamma.
 
Jag lämnade en trött men glad mor och jag hoppas och tror att hon sover gott i natt.
 
Här regnar det hela tiden, den ena skuren hinner inte sluta förrän nästa börjar.
 
En bra kväll och kram till er.