En liten visning

 
 
Jag gillar ju att fotografera som du vet och helst väldigt nära så nu har jag investerat lite till min Nikon S1.
Jag tycker själv att det blir bra bilder och man kan komma riktigt nära, nu har jag inte provat så mycket än för jag har haft fullt upp den här veckan ska du veta. Mina två jobb tar sin tid, barnbarnen vill ha sitt ( och jag vill va med dom naturligtvis när jag har den tiden )
Det är guld värt att kunna det.
 
I går var vi och hämtade Anton och Stella på dagis och du kan tro att det var två som sken i kapp med solen när dom såg oss komma i bilen, vi ska åka i farmors bil sa Stella. ( hon säger alltid farmors bil, ha ha )
Vi åkte till en lekpark och där gungade vi och åkte karusell, klättrade och sparkade fotboll.
 
Sedan åt vi hamburgare och pommes bara för att det var en vanlig onsdag.
 
Vi åkte hem med två glada och trötta barn som jag fick den äran att natta, så mysigt att känna en liten hand i sin och se dom somna så skönt.
 
I dag har jag haft min första " lilla visning " jag säljer ju Forever Living och när jag var på företagsmassage i dag så vid fikat visade jag mina produkter.
 
Det är väldigt skojigt och jag har alltid varit intresserad av såna saker, jag pratade med en barndomsvän för lite sedan, vi sov över hos varann förr ibland. Hon sa att redan då när vi gick och tittade i affärer så hamnade jag alltid vid krämer och sånt, ha ha.
 
Jag sålde Oriflame förr i en herrans massa år så jag är nog lite försäljare i alla fall.
 
Som sagt en visning i dag och det blir fler, lite massage och nu står kyckling grytan och puttrar på  spiseln.
Vi ska till ön i morgon och ta med Fanny och Leia som ska sova hos oss över helgen.
 
Vi tänkte att vi skulle fiska strömming men det ser ut att bli dåligt väder. Men den här mormordern är alltid förutseende så det är uppladdat med pussel, spel och nya målarböcker.
 
Så i morron när dom kommer ut är det en taccosmysfredag som står på agendan, sedan får vi se vad helgen erbjuder.
På söndag kommer barn och barnbarn ut till oss och vi ska bjuda på mat, ska prova vår nya muurikka med massor av grönsaker, kött och kanske nån sås till.
 
Är det någon av er som använt en sådan, tips tar jag gärna emot.
 
Jag önskar dig en trevlig helg. Vi hörs.
 

Därför ligger jag på alla fyra.

 

En härlig helg ute på ön har vi haft, lördagen var ganska blåsig och inte så varm men söndagen, oj vad skönt det var. En riktig sommardag.
Men helgen började ju med en tjejträff för min del och det var så kul, mycket prat, skratt och en del världsproblem blev lösta, hoppas jag....ha ha.
 
 
Västerbottenpaj till förrätt, potatisgratäng, sallad och fläskfile i sås till varmrätt, rabarberpaj och vaniljsås till efterätt. Så du hör att det var inte synd om oss och inte gick vi hem hungriga heller.
 
 
Vi har vinlotteri också och jag vann tre flaskor, nån gång ska man ha tur.
 

Åkte till ön på lördagen och där var det lite pyssel med trädgårdsarbete och lite annat.
Gubben min trimmade gräsmattorna, jag fixade lite inne som behövs efter vinter och vår.
 
 

Vi har en tall som växer direkt på berget och det förstår jag inte riktigt hur det går till men så är det och den är ju fin där den står.
 

När jag inte pysslar ute så ligger jag på alla fyra eller på knä och fotograferar, tycker det är så kul och man kan fånga så mycket fint på bild.
 

Söndagen bjöd ju på jättefint väder så då fick det bli lunch ute på altan i solen, så härligt.
En sväng till mamma på eftermiddagen, så hon och jag var ute och gick en promenad med rullstolen, hon tyckte hela tiden att det var så synd om mig som skulle dra henne och det är nog det att hon är van att gå själv, men åldern tar ut sin rätt.
I dag åker dom till Öland fyra boende och fyra personal från Erneborg och mamma är med så det var lite pirrigt och nervöst i går när jag var hos henne. Det är ju inte så konstigt när man är gammal men jag tycker det är bra gjort av henne att följa med. Mamma har alltid tyckt om när det händer lite och det är folk omkring henne, så det blir nog kul.
Och personalen är ju fenomenal, har sagt det förut och säger det igen.
Härligt att göra så mycket för dom gamla.
 
Nu blir det en tur för oss till Gunnebo och titta på när tjejerna är på fotbollsträning, ska bli kul att vara med och vi är efterlängtade har jag hört från en säker källa.
 
I morgon jobbar jag en delad dag, förmiddagen i hemtjänsten och eftermiddagen i simhallen, jag kan inte klaga på att det blir enformigt i alla fall det jag gör.
 
En skön kväll önskar jag dig / Kram.

Liten blir stor.

Tänk vad tiden går och så här liten har jag faktiskt varit, mamma ger mig paket och jag tror det var julafton.
Det är lite kul att min morfar och farfar sitter bakom och kom med på kortet.
 

Vi har tittat på en del gamla kort och där kan man ju fastna hur länge som helst, det här är min mamma och pappa när dom gifte sig 1940 och deras föräldrar var med också.
 

Nu är det snart dags för mig att ge mig iväg på tjejträff, ( eller tant träff som sonen säger och det förstår jag inte alls ) vi känner oss som 25 i alla fall i sinnet och det är det viktigaste.
 
Fredagskvällen är man ju ganska trött efter veckan, men en cykeltur dit, lite god mat och ett par glas vin så kanske man piggnar till...eller tvärtom....rapport kommer.
 
Ha en skön fredags kväll och en riktigt mysig helg.
 
Vi hörs.