En liten visning

 
 
Jag gillar ju att fotografera som du vet och helst väldigt nära så nu har jag investerat lite till min Nikon S1.
Jag tycker själv att det blir bra bilder och man kan komma riktigt nära, nu har jag inte provat så mycket än för jag har haft fullt upp den här veckan ska du veta. Mina två jobb tar sin tid, barnbarnen vill ha sitt ( och jag vill va med dom naturligtvis när jag har den tiden )
Det är guld värt att kunna det.
 
I går var vi och hämtade Anton och Stella på dagis och du kan tro att det var två som sken i kapp med solen när dom såg oss komma i bilen, vi ska åka i farmors bil sa Stella. ( hon säger alltid farmors bil, ha ha )
Vi åkte till en lekpark och där gungade vi och åkte karusell, klättrade och sparkade fotboll.
 
Sedan åt vi hamburgare och pommes bara för att det var en vanlig onsdag.
 
Vi åkte hem med två glada och trötta barn som jag fick den äran att natta, så mysigt att känna en liten hand i sin och se dom somna så skönt.
 
I dag har jag haft min första " lilla visning " jag säljer ju Forever Living och när jag var på företagsmassage i dag så vid fikat visade jag mina produkter.
 
Det är väldigt skojigt och jag har alltid varit intresserad av såna saker, jag pratade med en barndomsvän för lite sedan, vi sov över hos varann förr ibland. Hon sa att redan då när vi gick och tittade i affärer så hamnade jag alltid vid krämer och sånt, ha ha.
 
Jag sålde Oriflame förr i en herrans massa år så jag är nog lite försäljare i alla fall.
 
Som sagt en visning i dag och det blir fler, lite massage och nu står kyckling grytan och puttrar på  spiseln.
Vi ska till ön i morgon och ta med Fanny och Leia som ska sova hos oss över helgen.
 
Vi tänkte att vi skulle fiska strömming men det ser ut att bli dåligt väder. Men den här mormordern är alltid förutseende så det är uppladdat med pussel, spel och nya målarböcker.
 
Så i morron när dom kommer ut är det en taccosmysfredag som står på agendan, sedan får vi se vad helgen erbjuder.
På söndag kommer barn och barnbarn ut till oss och vi ska bjuda på mat, ska prova vår nya muurikka med massor av grönsaker, kött och kanske nån sås till.
 
Är det någon av er som använt en sådan, tips tar jag gärna emot.
 
Jag önskar dig en trevlig helg. Vi hörs.