Varmt och skönt.

Godmorron alla mina bloggläsare. Vi kom fram i går på dan efter en lååång resa och 6 timmar efter med sömn, så trötta var vi och 32 graders värme är man ju inte van vid precis.... Men nu har vi ätit frukost, tagit en promenad och ska väl gå till stranden sedan och ta ett dopp. Jag kan inte lägga in några bilder från mobilen tyvärr, men det kommer sedan. Ha en skön dag och kram på dig.🌴🌴🌴🌞🌞

På väg

Nu är vi på väg, det här ser vi fram mot ett par veckor.
Ha det så bra alla. Kram. ☺ 

Lite förberedelser.

Hej Thailand här kommer vi.
 

Här förbereds det för fullt, resväskorna står beredda att bli fyllda med diverse saker som kan behövas för två veckor. Kläder behöver vi inte ha så mycket, för varmt är det, sol, bad och avkoppling blir det. Vad kan man mer begära.
 
Jag kikar väl in här nån gång ibland för att skriva några rader så du får veta hur vi har det. Några kalla Singha slinker nog också ner och maten blir spännande att prova.
 
Vi har träffat barn och barnbarn så vi har nu fyllt på kramförådet ( dom små träffar vi i kväll ) för det måste räcka nu i två veckor. Och det vill till ska jag tala om, det börjar ta slut när det är några dagar kvar, ha ha.
 
Där mamma bor har dom magsjuka tyvärr, så vi håller oss därifrån det kan ju vara onödigt att få det på resan.
Hon har det så bra med personal som tar hand om henne och det känns så skönt.
 
Nu har jag en massage kund kvar sedan är det.....semester.
 
Vi hörs. Kramar till er alla.