Ett litet paket.

 

 I dag fick jag ett litet paket på posten och det är ju alltid kul så här i jultider och allt.
 Jag har skickat efter namnskyltar så jättefina och eftersom jag har två jobb så måste det bli två namnskyltar, och köper man två namn skyltar så får man den tredje på köpet....och så fick det bli.
 
 
 Visst är dom fina och det är kul att prova sig fram med färger och sånt eftersom man får bestämma själv hur den ska se ut. Och grönt är ju mitt företag så....
Bilderna kommer inte till sin rätt för min nya kamera och datorn kommer inte överens i kväll, inte vet jag vad dom gjort varann men det går inte att lägga in bilder från nya kameran men från gamla.....
 
Ja ja, det löser sig väl men om du har någon bra ide vad det kan vara för fel så tar jag gärna emot det.
 
Min helg ska spenderas på Ålandsbåten med julbord och allt som hör till, och vem vet det kanske blir att svänga sina lurviga också.  
Vi åker med ett par goda vänner som vi varit tillsammans med i 40 år sen barnen var små, men träffar alldeles för sällan. Så den här resan ser vi fram mot.
 
 Vad ska du göra i helgen ?
 
 Ha en jätteskön fredagskväll och en mysig första advent.
 Hörs.

Gammalt blir nytt.

 

Vi fick en liten nattgäst här i går kväll som var så välkommen så, hon skulle till simhallen med skolan i dag på morgonen så jag följde med dit eftersom det är här i stan, och så fick hon lite sovmorgon.
Hon hade gjort ett julkort till oss och vad mysigt det är att bara ha ett av barnbarnen ibland, vilken kvalitetstid det blir då.
 

Det var så jag fick en tår i ögat när jag läste det, så gulligt.

Jag kommer i håg när jag var väl i 8 års åldern kanske, det var mors dag och jag skrev ett kort till mamma.
Mor lilla mor vem är väl som du, ingen i hela världen. Men så tänkte jag, tänk om pappa tror att jag bara tycker om mamma...
Så jag skrev Mor lilla mor vem är väl som du, ingen i hela världen utom Far förstårs.
Så kan det nog bli.
 
I dag har jag sytt julgardiner, jag har så mycket fina broderade både lakan och dukar som mamma har gjort och det är så synd att dom bara ligger.
 

Och så här fint blev det i sovrummet, lite fantasi och lite tid så går det att få till det så här.
 

Tänk vilket jobb dom gjorde förr, vilket broderi.
 
 

Två lakan och en fyrkantig duk, vips så har du ett par nya julgardiner.
 

i går var jag hos mamma hjälpte henne att sätta upp sina julgardiner, ta fram ljustaken och fixa till lite julmys hos henne. Vi var en sväng på byn och fikade och hon var så pigg och glad.
 
Nu väntas det jobb resten av veckan.
Har du börjat julpynta än ?
Ha en skön kväll. / Hörs.

Gammalt blir nytt.