semester 😊

Skickar en hÀlsning frÄn Gran Canaria och Puerto Rico. Utsikten frÄn hotellet kan vi inte klaga pÄ.
VÀdret Àr toppen, varmt och skönt och sÄ hÀrligt med bad dÀr vi tillbringar en hel del tid. KÀnns som det Àr bra för mig (som har lite svÄrt att koppla av) att komma ivÀg lite. Men har liiiite jobb med mig och planerar en del till min mingelkvÀll den 24 nov men det Àr sÄ kul att jobba med forever sÄ det kÀnns bara bra.
Ha det gott.

Kommentarer :

#1: Millans VĂ€rld

Å sĂ„ hĂ€rligt ni har det, underbart foto.
FortsÀtt njut av ledighet och semester.

Varm Kram

Svar: Ja det Àr fint hÀr, skönt med lite vÀrme. Stor kram tillbaka.
Birgitta Jacobsson

skriven
#2: Ezter

Njut!

Svar: Tack vi njuter för fullt.
Birgitta Jacobsson

skriven
#3: Znogge

SÄ hÀrligt med sol, vÀrme och bad! Annat Àn grÄa november det! Njut :D


Svar: Ja det Àr skönt att ladda batterierna med sol och vila.
Birgitta Jacobsson

skriven
#4: Eva`s blogg

mys pÄ min vÀn kram till er <3

Svar: Vi har haft det bra, varmt och skönt men Äker hem.i morron bitti. Planet gÄr vid halv nio. Borta bra men hemma bÀst. Stor kram.till er.
Birgitta Jacobsson

skriven
#5: Ditte

SÄ skönt ni har det! Det ser behagligt ut pÄ alla sÀtt!Och perfekt att komma bort nu denna mörka tid. Lite jobb med dig gör ju inte sÄ mycket....
Skulle nog inte kÀnna igen mig hÀr i Puerto Rico nu. Var ju hÀr redan i börhan av 1970 talet och dÄ blev det fler resor hit tillsammans med min mamma. DÄ fanns tvÄ eller tre hotell.
Ha det fortsatt bra!
Stor kram!

Svar: Det finns ju nÄgra till nu...vi kÀnner inte igen allt och det Àr ÀndÄ bara ett Är sen vi var hÀr. Det byggs mycket hÀr. Men i morron Äker vi hem.till kalla sverige igen och det Àr skönt nÀr man kommer in i det vanliga. Kram.
Birgitta Jacobsson

skriven
#6: Pernilla

Oj, sÄ skönt!
Vi har varit dĂ€r för flera hundra Ă„r sen. JĂ€ttemysig by, va det dĂ„ i alla fall. Älskade den fiskeby som ligger .....(söder?) om PR. Ha det gott och njut!
/P

Svar: Ja det Àr ett mysigt stÀlle och vi hade det bra med mycket sol och vÀrme. Det var porto de mogan ni var och dÀr Àr det ocksÄ sÄ fint. Vi gick mycket det Àr ju vÀldigt högt dÀr sÄ vi har fÄtt motion och hÀrligt att sÀtta sig och ta en kall öl pÄ nÄt fint stÀlle. Kram.
Birgitta Jacobsson

skriven
#7: Eva`s blogg

Tack sötnos...ja jag sitter hÀr ensam maken jobbar extra i natt men sen har vi helgen :) ha nu en fin kvÀll med maken stor kram <3

Svar: Ni fÄr ta igen det sen dÄ. Jag Àr sÄ trött har ju haft min mingelkvÀll och det tar pÄ krafterna, ha ha. NÄgra kunder pÄ simhallen i ef sÄ nu Àr jag trött. Men det gick jÀttebra. Blir snart sÀngen hÀr. Stor Kram.
Birgitta Jacobsson

skriven
#8: Veiken

VÀrme och semester Àr aldrig fel. HÀrliga Puerto Rico. Det Àr nÄgra Är sedan vi var dÀr nu. Njut och ha det skönt! Kram

Svar: Vi har haft det hÀrligt, mycket sol och bad. Visst Àr det skönt med avkoppling det behövs ibland. Har varit hemma en vecka nu och borta bra men hemma bÀst. Kram.
Birgitta Jacobsson

skriven

Kommentera inlÀgget hÀr :